Wijzigingen bij de Onderlinge Eerste Algemene Begrafenisvereniging Nijkerk U.A.

Het bestuur van de Onderlinge Eerste Algemene Begrafenisvereniging Nijkerk UA (OEABN) heeft in overleg met haar medewerkers besloten enkele functies te wijzigen, om zo de dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Nieuwe directeur

Per 1 oktober 2016 is Anton Izelaar benoemd tot directeur / uitvaartleider van de EABN Uitvaartverzorging BV. Dat is een dochteronderneming van de OEABN UA, die gevestigd is bij de begraafplaats aan de Frieswijkstraat in Nijkerk. Anton Izelaar wordt daarmee eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van deze BV, maar zal daarnaast ook uitvaarten blijven verzorgen. EABN Uitvaartverzorging BV is veruit de grootste uitvaartverzorger in de gemeente Nijkerk en verzorgt momenteel ruim 80 % van de uitvaarten in Nijkerk.

Adviseur

Eddy Langenberg is per 1 oktober 2016 benoemd tot bestuurssecretaris / ledenadviseur bij de OEABN UA. Daarmee beschikt de OEABN weer over een volwaardige adviseur die zowel leden als niet-leden uitgebreid kan adviseren over hoe zij in de toekomst hun uitvaart vorm willen geven. Bovendien zal hij op korte termijn geheel zelfstandig uitvaartverzekeringen kunnen afsluiten. Deze uitvaartverzekeringen worden ondergebracht bij de OEABN, die ook als zelfstandig verzekeraar opereert. Daarnaast zal Eddy Langenberg in drukkere periodes ook uitvaarten blijven verzorgen voor het uitvaartbedrijf.

De OEABN wil met deze maatregelen de inwoners van de gemeente Nijkerk nog beter begeleiden bij het nadenken over en regelen van hun toekomstige uitvaart en hoopt hen hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest