Rouwpost kerst en jaarwisseling 2019

Het duurt nog even voor de feestdagen beginnen, maar PostNL heeft al wel vast alles op een rij gezet voor het aanleveren en bezorgen van rouwpost tijdens de komende feestdagen. Op die manier kunt u tijdig nadenken over hoe om te gaan met rouwpost tijdens kerst en de jaarwisseling
Op 25 december en 1 januari zijn alle PostNL-locaties gesloten. Houd er daarom rekening mee dat je op deze dagen geen verzamelenveloppen kunt afgeven.Op 26 december kun je verzamelenveloppen afgeven bij ons sorteercentrum in Nieuwegein óf gebruik maken van onze haalservice. Je kunt deze telefonisch of online aanvragen.

Op 24 en 31 december kun je je verzamelenveloppen bij de meeste locaties afgeven tot 14.00 uur. Bij een sorteercentrum kan dit zelfs tot 20.00 uur.

uit: Uitvaart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *