Algemene Ledenvergadering Nardus

hamer voorzitter

29 juni 2020

Zoals eerder al is gecommuniceerd was het bestuur van Nardus gedwongen i.v.m. de corona maatregelen om de voorjaarsvergadering uit te stellen. U heeft ook allen positief op dat besluit gereageerd. Wij zijn blij dat de omstandigheden inmiddels weer versoepeld zijn, dit is vooral te danken aan de inzet van ons allen om zich aan de opgelegde maatregelen te houden. Het Covid 19 virus kreeg mede hierdoor minder gelegenheid om zich verder uit te breiden.

Zaterdag 31 oktober 2020 zal onze ALV plaatsvinden uiteraard zullen de stukken w.o. het Jaarverslag, Jaarrekening en het beleidsplan tijdig worden toegestuurd aan de bij Nardus aangesloten leden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest