Digitaal condoleren

De laatste tijd verschijnen er steeds meer condoleance- en gedenksites. Vaak vragen zij aan uitvaartondernemers forse bedragen om daarvan gebruik te maken. Echter, lang niet alle nabestaanden vragen om een online condoleanceregister. Nardus begrijpt dat uitvaartverenigingen en nabestaanden niet veel geld uit willen geven aan online condoleren. Gelukkig kan het dan ook gratis, op Condoleance.nl de bekendste condoleance site van Nederland.

Partner van Condoleance.nl

NARDUS en alle bij haar aangesloten uitvaartverenigingen kunnen vanaf vandaag op Condoleance.nl kosteloos en eenvoudig registers aanmaken. Hiervoor heeft NARDUS een speciale ingang op Condoleance.nl. Hiermee kan NARDUS op elk gewenst moment voor haar leden condoleanceregisters plaatsen zonder dat deze goedgekeurd hoeven te worden door de beheerder van de site. Handig, want we willen niet hoeven wachten.

Bij elk register dat NARDUS voor uw opdrachtgever aanmaakt, komt het logo van NARDUS te staan, inclusief link naar de site. Zo werken we samen aan de bekendheid van NARDUS online! Bovendien worden alle registers ook op de site van NARDUS getoond. En daarmee kunnen we NARDUS helemaal goed op de kaart zetten want in de rouwbrief en rouwadvertentie kunnen we nabestaanden oproepen om de nabestaanden te condoleren via de NARDUS website. En vanzelfsprekend staat er niemand zo open voor de boodschap van een uitvaartorganisatie als mensen die zelf een verlies mee maken.

Bij elk condoleanceregister dat wordt aangemaakt kan NARDUS informatie over de uitvaartplechtigheid vermelden en/of de rouwkaart in pdf-formaat toevoegen. Ook is het mogelijk besloten registers aan te maken die alleen toegankelijk zijn voor genodigden. Voor alle condoleanceregisters geldt dat na afloop een boekje kan worden gemaakt. En aan het einde van de kosteloze plaatsingstermijn kan de familie iedereen die het register getekend heeft een bedankje sturen.

Bekijk bij voorbeeld eens het condoleanceregister aangemaakt door Klomp Uitvaartzorg.

Mogelijkheden van Condoleance.nl

  • Helemaal gratis voor uitvaartverenigingen en cliënten (tot 2 maanden)
  • Zowel openbare als besloten registers
  • Vermelding van het NARDUS logo inclusief link naar uw eigen website
  • Nabestaanden kunnen iedereen die het register getekend heeft eenvoudig bedanken
  • Geen zorgen over ongepast of beledigend taalgebruik. Condoleance.nl wordt 24/7 gemonitord
  • Geen investeringen, ontwikkelingskosten, abonnementen, lidmaatschappen, vouchers, strippenkaarten oid. Condoleance.nl is ècht helemaal gratis.
  • Condoleance.nl is betrouwbaar, bestaat al 15 jaar en is de bekendste condoleance site van Nederland.

Condoleance.nl heeft diverse voorlichtingsvideo’s die het gebruik van de site demonstreren. Handig want zo kunt u altijd rustig terug kijken hoe een-en-ander werkt.  Deze uitlegvideo’s vindt u op de site www.uitvaartbranche.nl. Uitvaartbranche.nl is een besloten site voor iedereen die professioneel actief is in het uitvaartwezen, boordevol uitvaartnieuws, sterftecijfers, CAO’s etc. U kunt zich op Uitvaartbranche.nl kosteloos registreren. Na registratie vindt u de uitlegvideo’s van Condoleance.nl op het volgende adres: http://www.uitvaartbranche.nl/49006

NARDUS wil u graag helpen bij het plaatsen van informatie op het digitale condoleance register

Wat moet u doen?

U stuurt een pdf bestand van de rouwbrief. Hierin staat alle benodigde informatie. Eventueel kan een foto worden meegezonden.
Ook hebben we gegevens nodig van de familie die het register beheert. Het adres is info@nardus.eu
Indien gewenst kunnen reacties worden afgeschermd met een wachtwoord.
Naast deze informatie belt u  even met het secretariaat (055-5051316) om te melden dat de informatie eraan komt. Wanneer de telefoon niet wordt opgenomen, spreekt u de voicemail in, afsluitend met uw naam en telefoonnummer waarop u eventueel te bereiken bent. De voicemail wordt meerdere keren per dag afgeluisterd.