Nieuw op de menukaart

Door Syta HamminkNieuwsbriefReacties zijn uitgeschakeld

Onlangs heeft Nardus een raamovereenkomst afgesloten met Akidia kistenfabriek

Onderstaand geef ik u 10 redenen waarom u voor ons als kisten leverancier zou kunnen kiezen. Omdat er zoveel mensen en zoveel wensen zijn zal er vast 1 reden zijn die u het meeste aanspreekt. Graag sturen wij u ons foto presentatieboek en onze tarievenlijst toe, stuur 1 mailtje naar: relatiebeheer@akidia.nl  met als vermelding foto presentatieboek en de adresgegevens en nog diezelfde dag sturen wij u het foto presentatieboek en onze tarievenlijst toe.

  • Als milieu bewust bedrijf is het voor AkidiA een doel op zich om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen.
  • AkidiA heeft als voormalig meubelfabrikant kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan met oog voor detail, denk hierbij aan het selectief geselecteerde hout, de strak afgewerkte plinten, de gesouvereinde sluitschroefgaten, de mooi afgewerkte handgrepen en de strak afgewerkte binnen bekleding van ongebleekt katoen.
  • AkidiA hanteert een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding –dit wordt gekenmerkt door: dat onze kisten constructief sterker zijn dan spaanplaatkisten – er minder chemische stoffen zoals o.a. lijm gebruikt worden, waardoor een rustiger en schoner crematieproces, veel van onze kisten worden vervaardigd van populierenhout wat zeker 30% in gewicht kan schelen met spaanplaat kisten. Bij begraving klapt de kist minder snel in elkaar en wordt het milieu minder belast door lijm en andere schadelijke stoffen.
  • Ons logistiek apparaat stelt ons in staat de zelfde dag van de bestelling te leveren. Indien wij direct aan het huis van de overledene leveren, komen wij discreet en zijn onze chauffeurs in staat te helpen bij het kisten.
  • AkidiA werkt met depothouders, nu ruim 30 door heel Nederland, waardoor er afhankelijk van het gebied levering zekerheid gegarandeerd kan worden.
  • AkidiA is 365 dagen per jaar bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur, ook op zon en feestdagen.
  • AkidiA staat voor klantvriendelijkheid in de zin van echt moeite willen doen voor u als klant zodat ook u uw beloften aan nabestaanden kunt waarborgen.
  • AkidiA is een innovatief bedrijf dat steeds voor verassingen zorgt op het gebied van vernieuwing en baanbrekend op het gebied van andersoortige materialen en vormen die buiten het traditionele kunnen vallen.
  • AkidiA is een toonaangevend bedrijf als het gaat om delen van informatie, door het verzorgen van lezingen en het verspreiden van nieuwe ontwikkelingen op social media enz.
  • AkidiA heeft oprechte aandacht voor u als klant, door middelen te ontwikkelen willen wij u helpen uw werk makkelijker te maken bij het bieden van keuzes aan nabestaanden. Denk hierbij onder ander aan ons foto presentatieboek of onze app voor I-Pad of Samsung tablets.

Naast bovenstaande argumenten maakt onze raamovereenkomst met Nardus het voor u financieel  extra aantrekkelijk om voor AkidiA als leverancier te kiezen.

Wanneer u geïnteresseerd bent, dan kunt u een tarievenlijst en een fotoboek opvragen bij Akidia. Het adres is Adrianalaan 385, 3053 JB Rotterdam of telefonisch 010-4227000. Mailen kan aan info@akidia.nl.