Speciaal voor u als lid van Nardus

Het uitgeven van een eigen huis-aan-huis krant klinkt als een prijzige manier om uw uitvaartvereniging regionaal onder de aandacht te brengen.
Maar, niets is minder waar!

In samenwerking met FOCUS reclame en marketing is een zeer succesvol concept ontwikkeld waarbij u zich kunt presenteren in uw eigen woonomgeving. Het concept is eenvoudig en zeer doeltreffend.

Doordat u lid bent van NARDUS samenwerkende uitvaartorganisaties is er tevens een zeer scherpe prijsafspraak gemaakt en kunt u uw eigen verspreidingsgebied bepalen.
Kortom: een sterk promotiemiddel geschikt voor iedere uitvaartvereniging met zijn eigen wensen en budgetten.

Hiernaast vind u de “Noaberschap in de lokale uitvaart” voorbeeldkrant. De krant bestaat uit een voor- en achterpagina en twee binnenpagina’s. Op de voor- en achterpagina kunt u door middel van korte teksten, foto’s en logo’s uw eigen vereniging presenteren. Hier kunt u bijvoorbeeld uw medewerkers voorstellen, melding maken van een open dag en de voordelen van een lidmaatschap communiceren. De twee binnenpagina’s zijn door ons samengesteld en voor alle deelnemers identiek. Hier wordt een aantal algemene onderwerpen uitgelegd. Deze tekst is niet tijdgebonden, dit betekent dat u de krant ook in de loop van 2017 of in 2018 kunt laten drukken.

De krant: “Noaberschap in de lokale uitvaart” biedt u:

Ledenvoordeel

Voor 5.000 exemplaren van uw eigen huis-aan-huis krant betaalt u € 835,00. En wilt u meer kranten bestellen, dan betaalt u per 1.000 exemplaren slechts € 88,00 meer.  Genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W. en de verspreiding. Wij maken graag voor u een verspreidingsgebied op basis van uw werkgebied (uw postcode, plaats, gemeente, provincie of met een aan te geven straal (in km) rondom uw vereniging).

Hoe werkt het?

FOCUS verzorgt het ontwerp van uw eigen pagina’s (voor- en achterpagina) en drukwerk van uw krant. De realisatie van de krant legt dus geen druk op uw organisatie. Het enige dat FOCUS nodig heeft zijn enkele foto’s, uw logo, adresgegevens en welke informatie u wilt communiceren. U hoeft dus zelf ook geen professioneel journalist te zijn, want bij de invulling van de krant krijgt u ondersteuning vanuit FOCUS. U kunt de kranten afnemen en zelf voor de verspreiding zorgen. Wellicht heeft u goede ervaringen met een verspreider in uw regio. FOCUS brengt u graag in contact met de gewenste huis-aan-huis verspreider (zie faxformulier). Deze verspreider informeert u graag over de mogelijkheden.

Wilt u zich ook met uw eigen “Noaberschap in de lokale uitvaart” in uw regio presenteren, vul dan het onderstaande formulier in.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met FOCUS reclame en marketing, telefoon 0570 – 622032 of per e-mail krant@nardus.eu

Tip: Het is natuurlijk ook mogelijk om samen met verenigingen uit uw omgeving deze krant te verspreiden, hiermee kunt u samen de kosten delen en wordt het ook voor (heel) kleine verenigingen interessant om de vereniging onder de aandacht te brengen.

U ontvangt als lid van Nardus deze brief en voorbeeldkrant per post. Het kan zijn dat u daarna door FOCUS reclame en marketing wordt benaderd of u de post in goede orde hebt ontvangen en of plannen hebt om als vereniging een krant uit te geven.


  Ja, ik wil een offerte op maat voor de krant Noaberschap in de lokale uitvaart

  Naam vereniging (verplicht):

  Contactpersoon: (verplicht)

  Adres: (verplicht)

  Postcode/plaats: (verplicht)

  Telefoon: (verplicht)

  Emailadres: (verplicht)

  Werkgebied: (verplicht)

  *Graag bij werkgebied de plaatsnamen of indien mogelijk de postcodes doorgeven, voor oplagebepaling en de offerte op maat.

  Gewenste oplage: stuks (minimale afname 5.000 exemplaren)

  Indien gewenst, kan er een afspraak gemaakt worden waarbij, naast uitleg en advies, de inhoud van de krant doorgesproken wordt en de wensen geïnventariseerd worden. FOCUS neemt contact met u op voor het maken van een afspraak bij uw uitvaartvereniging.
  Tarief: € 250,- (ex. btw)

  ik wil graag een afspraak, neem contact met mij op

  Verspreiding:

  Er zijn een aantal verspreidmogelijkheden: U kunt hier zelf voor zorgen of dit uitbesteden aan bijvoorbeeld een verspreidbureau. De kosten voor een standaard verspreiding bedragen € 20,- per 1.000 ex.Btw)
  Mijn voorkeur:
  Zelf verspreidenEen voor ons bekend verspreidbureau verzorgt ditIk wil nader geïnformeerd worden

  Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacy policy van Nardus Samenwerkende Uitvaartorganisaties ja, ik ga akkoord