Branchevereniging voor uitvaartorganisaties zonder winstoogmerk

DLE Uitvaartzorg voldoet aan Nardus Norm

Uitvaartvereniging DLE Uitvaartzorg Zuidhorn heeft het certificaat ontvangen voor het voldoen aan de Nardus Norm. Dit felbegeerde certificaat werd door de voorzitter van Nardus, Leen van Loosen uitgereikt aan de voorzitter van DLE Uitvaartzorg Zuidhorn, meneer Jansma.

De uitreiking vond plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Federatie van uitvaartverenigingen Groningen. Naast het certificaat is een bijbehorend schildje ontvangen. Nardus is de landelijke organisatie van aangesloten uitvaartverenigingen.

Deze certificering is behaald doordat DLE Uitvaartzorg Zuidhorn voldoet aan een aantal kwaliteitscriteria. De uitvaartvereniging beschikt over een capabel bestuur, heeft een solide financiële basis en ook organisatorisch heeft de vereniging de zaken goed onder controle. Hierdoor worden de belangen van de leden ook voor de lange termijn goed gewaarborgd.

uit: Westerkwartier

Deel dit bericht:

Nardus Nieuws

Meld u aan om het Nardus Nieuws te ontvangen. Ook als u geen lid bent kunt u het Nardus Nieuws aanvragen via het onderstaande formulier.