Branchevereniging voor uitvaartorganisaties zonder winstoogmerk

Juridisch advies voor Nardus-leden

Nardus en Omnius Juristen slaan de handen ineen voor juridische hulp voor Nardus-leden. De juristen van Omnius Juristen helpen u snel, duidelijk en daadkrachtig met juridische kwesties.
Zij adviseren, onderhandelen, stellen overeenkomsten, voorwaarden en contracten op,
schrijven juridische brieven en als het nodig is staan ze u bij voor de rechter. Omnius Juristen is gespecialiseerd op het gebied van contracten en voorwaarden, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, buurrecht, vastgoed- en bouwrecht en omgevingsrecht. Kortom, alle juridische zaken waar u tegenaan kunt lopen onder één dak. Omnius Juristen is een landelijk juridisch advieskantoor gericht op het MKB en heeft veel kennis van de uitvaartbranche.


Soorten dienstverlening:
✓ Eerstelijns advies
✓ Tweedelijns advies en ondersteuning
✓ Pro actieve signalering juridische ontwikkelingen


Vroegtijdig schakelen voorkomt problemen
Door een juridische kwestie vroegtijdig met Omnius Juristen te bespreken, kunt u aanzienlijke kosten en schade beperken. Nardus-leden kunnen gratis gebruikmaken van eerstelijns dienstverlening via de Omnius-Nardus helpdesk. De juridisch medewerkers van de helpdesk zijn tijdens werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur telefonisch beschikbaar voor al uw juridische vragen. Ook is de helpdesk te bereiken via e-mail.


Verdergaand juridisch advies en ondersteuning
In sommige gevallen volstaat het eerstelijns advies niet om tot een oplossing te komen en is het nodig een gespecialiseerde jurist of advocaat in te schakelen. De Omnius-Nardus helpdesk draagt dan zorg voor een goede overdracht naar de gewenste specialist. Veel juridische bijstand kan worden geleverd door één van de juristen van Omnius Juristen. Indien nodig kan een doorgeleiding plaatsvinden naar een advocaat. Na doorverwijzing kan het lid na een eerste vrijblijvend intakegesprek besluiten de opdracht te verlenen aan de aanbevolen specialist.
Deze dienstverlening komt voor eigen rekening.

Leden van Nardus krijgen 15% korting op het basistarief van € 185,00 (exclusief btw) voor de juristen van Omnius Juristen en 5 – 10% korting op de advocatentarieven.


Attenderen op juridische valkuilen
Om u te attenderen op juridische ontwikkelingen en te wijzen op mogelijke valkuilen gaat Nardus op haar website en in de nieuwsbrief meer aandacht besteden aan juridische onderwerpen. Wij zullen hierbij ook inspelen op de onderwerpen die onze leden aan Omnius Juristen voorleggen. In toegankelijk geschreven artikelen geven wij inzicht in de juridische aspecten van verschillende onderwerpen waar u in de uitvaartbranche mee te maken heeft.


Voordelen van Omnius Juristen op een rij

• Gratis en snel advies via de Omnius-Nardus helpdesk
• Alle juridische specialismen onder één dak
• Ervaren juristen
• 15% korting op het uurtarief van de juristen
• Onderdeel van het Omnius Netwerk met 128 advocatenkantoren
• Altijd een betrokken specialist bij de hand


Nardus-lid en een juridische kwestie waar u advies over wilt? Neem dan contact met op met Omnius Juristen
• Tel. nummer Omnius-Nardus Helpdesk: 085 – 20 30 976
of
• E-mail: helpdesk@omniusjuristen.nl


of neem contact op met het secretariaat van Nardus:
• Tel. nummer secretariaat: 06 – 38 59 96 08
of
• E-mail: info@nardus.eu

Deel dit bericht:

Nardus Nieuws

Meld u aan om het Nardus Nieuws te ontvangen. Ook als u geen lid bent kunt u het Nardus Nieuws aanvragen via het onderstaande formulier.