Branchevereniging voor uitvaartorganisaties zonder winstoogmerk

Open huis “Dag van de uitvaart” 2015 op 28 maart

Op zaterdagmiddag 28 maart vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur houd Uitvaart Vereniging “Hulp in Nood”  in Nieuwe Pekela een Open Huis met een informatie markt in ons uitvaartcentrum “Raadhof”.

Dit vanwege het 75 jarig bestaan van de  Federatie van Uitvaartverenigingen in de Provincie Groningen.

Aanwezig zijn o.a.  Uitvaartverzorging Diedel-Wessels,  Bloemwerken De Bloemenstee,  De Weijs Natuursteen leverancier, voor vragen over testamenten enz. Notaris Kauffeld, funerair spreker de heer J. Jager en mevr. A. Kuil nazorgconsulente, enz.  betrekking hebbende met de uitvaart.

Voor u wordt het op 28 maart extra aantrekkelijk om lid te worden van de plaatselijke uitvaartvereniging. Voor aspirant leden wordt op deze middag bij inschrijving een introductie korting op de inkoop van 5 jaar gegeven, dit kan afhankelijk van de keuze van lidmaatschap een korting geven van 300 tot 450 euro.

Bestuursleden van Uitvaart Vereniging Hulp in Nood en de uitvaartverzorger waarmee de vereniging een overeenkomst heeft  afgesloten, zijn dan aanwezig voor eventuele uitleg.

U hebt er misschien al wel eens over nagedacht maar is het er nog niet van gekomen, kom er dan nu over praten, Voor inlichtingen kunt u tel. contact opnemen met de secr. 0597-645415 of via de website www.uitvaarthulpinnood.nl.

U komt toch ook!!!!

Deel dit bericht:

Nardus Nieuws

Meld u aan om het Nardus Nieuws te ontvangen. Ook als u geen lid bent kunt u het Nardus Nieuws aanvragen via het onderstaande formulier.