Branchevereniging voor uitvaartorganisaties zonder winstoogmerk

DLE Frederiksoord neemt afscheid van twee bestuursleden

Uitvaartvereniging De Laatste Eer Frederiksoord e.o. heeft afscheid genomen van twee ervaren bestuursleden: voorzitter Klaas Schaap en bestuurslid Trijntje Wiegman-Jubbega.

Dit gebeurde afgelopen donderdag in Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord, tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging.

Trijntje Wiegman-Jubbega maakte maar liefst dertig jaar deel uit van het bestuur, nadat zij in 1990 haar vader opvolgde. In haar lange bestuursperiode maakte ze veel ontwikkelingen mee, zoals het samengaan van meerdere uitvaartverenigingen van de voormalige gemeente Vledder en de bouw van de aula in Vledder. Tijdens de vergadering werd Trijntje benoemd tot erelid van de vereniging. Klaas Schaap trad in 2012 tot het bestuur en bekleedde zowel de functie van secretaris als die van voorzitter.

De uitvaartvereniging De Laatste Eer vierde in 2018 haar 100-jarig jubileum en is een bloeiende vereniging met ongeveer 1.200 leden.

uit: Steenwijker courant

Deel dit bericht:

Nardus Nieuws

Meld u aan om het Nardus Nieuws te ontvangen. Ook als u geen lid bent kunt u het Nardus Nieuws aanvragen via het onderstaande formulier.