Branchevereniging voor uitvaartorganisaties zonder winstoogmerk

Uitvaarten terug naar normaal

corona bescherming

 

De samenleving maakt weer een stapje in de goede richting, we verlaten de 1,5 metersamenleving. Dit betekent dat we vanaf 25 september 2021 de maximale capaciteit van een uitvaart locatie kunnen benutten.
De overheid stelt ons ook vrij van het gebruik van het coronatoegangsbewijs, de verplichte registratie, gezondheidscheck en vaste zitplaatsen. De beperking van de maximale groepsgrootte was al in een eerder stadium door de overheid losgelaten. Vanaf 25 september kunnen we weer terug naar normaal.

Basisregels blijven
Let wel, het virus is nog niet weg dus we adviseren dringend zo veel mogelijk afstand te houden. Het is verstandig om elkaar de ruimte te geven en te gunnen; de 1,5 meter is en blijft een veilige afstand.
Ook de andere basisregels van handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, thuisblijven en testen bij klachten bij de GGD, goede luchtventilatie in de binnenruimtes dragen bij aan het voorkomen van besmetting.
Het thuiswerken geniet de voorkeur tenzij het echt niet anders kan.

Deel dit bericht:

Nardus Nieuws

Meld u aan om het Nardus Nieuws te ontvangen. Ook als u geen lid bent kunt u het Nardus Nieuws aanvragen via het onderstaande formulier.