Branchevereniging voor uitvaartorganisaties zonder winstoogmerk

Onthulling Gedragscode Uitvaartzorg bordje Patrimonium Doesburg

nardus-gedragscode

Doesburg: Vrijdagmiddag 23 januari werd op feestelijke wijze het bordje ‘Nardus Gedragscode Uitvaartzorg’ onthuld welke bevestigd is aan de gevel van het fraaie pand van Patrimonium in Doesburg. De onthulling werd gezamenlijk uitgevoerd door de voorzitter mevrouw J.M. de Coninck en wethouder de heer P.J. Bollen.

Beide hielden een korte toespraak en benadrukten de waarde en verantwoordelijkheid van het op correcte wijze uitvoering geven aan de taken in de uitvaartbranche. Dat dit altijd een samenspel moet zijn met alle betrokkenen, familie en nabestaanden van de overledene en werknemers en vrijwilligers van de uitvaartorganisatie is duidelijk. Patrimonium is met recht trots op haar betrokken medewerkers. Zij zijn degene die inhoud geven aan de dienstverlening welke van een de organisatie gevraagd mag worden die de Nardus Gedragscode willen naleven. Transparant en verantwoord alle taken onderscheidend uitvoeren is daarbij het motto.

Nardus wil Patrimonium van harte feliciteren met de openheid die zij aangeeft door de zichtbaarheid van het bordje en voor welk kwaliteitsniveau zij hiermee willen staan. De feestelijke onthulling werd bijgewoond door een aantal genodigden waaronder afgevaardigden van het DB van Nardus en de Gelderse/Overijsselse Bond.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nardus Nieuws

Meld u aan om het Nardus Nieuws te ontvangen. Ook als u geen lid bent kunt u het Nardus Nieuws aanvragen via het onderstaande formulier.