Branchevereniging voor uitvaartorganisaties zonder winstoogmerk

Uitvaartvereniging VoorElkaar ontstaan door fusie met 4 verenigingen

OOSTWOLD – De uitvaartvereniging “de laatste Eer” uit Oostwold is niet meer, deze vereniging is gefuseerd met de uitvaartvereniging van Den Horn en Enumatil en Midwolde-Pasop-Lettelbert. Per 1 januari is er een nieuwe uitvaartvereniging VoorElkaar.

Voor elke vereniging werd het steeds moeilijker om de financiële eindjes aan elkaar te kunnen knopen, wat mede wordt veroorzaakt door een geringe aanwas van nieuwe leden. Voor twee  bestuursleden van “de Laatste Eer”  komt hierdoor en einde aan hun lange zittingstermijn.

Dhr.  Kempie Bosscher is al vanaf 1984 lid van het bestuur en heel actief geweest als secretaris.
Dhr. Kor Veldsema loopt ook al 20 jaar mee, hij heeft destijds het penningmeesterschap overgenomen van zijn schoonmoeder. Beide heren hebben daarom voor hun verdienste aan de vereniging, uit handen van de voorzitter van de Federatie Groningen dhr. Hendrik van Wijk, een oorkonde overhandigd gekregen.

De nieuwe uitvaartvereniging VoorElkaar gaat op dezelfde voet verder als de oude verenigingen en hebben de contracten met uitvaartverzorging Westera en uitvaart assistentie van Bergen weer onder gunstige voorwaarden voor de leden getekend. Op foto vlnr: K.Bosscher, H. van Wijk, K. Veldsema

Uit: de KrantNieuws.nl

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nardus Nieuws

Meld u aan om het Nardus Nieuws te ontvangen. Ook als u geen lid bent kunt u het Nardus Nieuws aanvragen via het onderstaande formulier.